MuleSoft Innovation Day vond dit jaar plaats op 28 september 2022 in Amsterdam. Deze innovatiedagen zijn bedoeld om CIO’s, IT-leiders en technische teams praktijkgerichte leer-, netwerk-en breakout-sessies te bieden over hoe ze voorop kunnen blijven in het digitale tijdperk. Uiteraard was HybrIT erbij.

“Innovatie is niet alleen voor HybrIT, maar ook voor mij persoonlijk erg belangrijk. Ik wil kunnen anticiperen op toekomstige functionaliteit. Daarom ga ik regelmatig naar events van Mulesoft”.
HybrIT developer - BramBram de Beer, Mulesoft Specialist

TOPICS

Er zijn presentaties gegeven door experts om te laten zien hoe organisaties het MuleSoft’s Anypoint Platform gebruiken om op nieuwe manieren verbinding te maken met werknemers, klanten, burgers, partners, applicaties en apparaten, waaronder:

  • Hoe bedrijven kunnen worden getransformeerd met applicatie-netwerken die de wendbaarheid, flexibiliteit en snelheid bieden die organisaties in de huidige omgeving dringend nodig hebben

  • Best practices voor het gebruik van MuleSoft’s Anypoint Platform

  • Klant cases, demo’s en breakout-sessies voor zakelijke en technische doelgroepen

“De focus lag op RPA (menselijke handelingen automatiseren) en het gebruik van Mulesoft Composer. Dit tweede moet de business in staat stellen om functionaliteit te bouwen zonder hulp van een developer. In de praktijk is dit naar mijn mening nog niet enorm toepasbaar, maar het is een interessant idee en de ontwikkelingen zijn positief.”
HybrIT developer - BramBram de Beer, Mulesoft Specialist

Meer weten?