Door developers voor developers

HybrIT is opgericht in 2016 door Stephan Nievaart en Thomas Heuring, beide hardcore programmeurs met meer dan 20+ jaar development ervaring. Na jarenlang zelf in de IT consultancy gewerkt te hebben, ontstond de droom om een bedrijf te starten waarbij developers centraal staan. Tijdens een avond stappen besloten zij om samen de sprong te wagen. En zo werd HybrIT in juli 2016 geboren.

We zijn HybrIT gestart als IT consultancy bureau en na een halfjaar konden Thomas en Stephan de eerste medewerker aannemen. Roemer Mooijman, Integratie Specialist, durfde het aan om bij ons in dienst te treden. Roemer kende ons al en voor hem was de keuze snel gemaakt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 30+ developers en zijn we verre van een standaard IT consultancy bureau. We bieden consultany aan waarbij een HybrIT team of een solo-expert ingezet wordt, maar we bouwen ook maatwerk portal oplossingen en eigen innovatieve producten.

We zien onze medewerkers als mede-ondernemers en samen bouwen wij verder aan dit mooie bedrijf. Voor iedereen geldt dat zijn of haar professionele ontwikkeling centraal staat. Wij investeren volop in kennis over nieuwe technieken en architectuur. Onze gezamenlijke passie is software development waarbij iedere developer zijn eigen kwaliteiten en ambitie heeft.

Samen met onze developers zoeken we opdrachten die passen bij zijn of haar skills en ambitie. Als medewerker zijn we in control over ons ontwikkelpad en het officeteam faciliteert ons hierin. We organiseren gezamenlijk maandelijks interne workshops. Tijdens de workshops staan kennis delen, bouwen, innoveren en vooral samen centraal.